VandaagCollectief mail naar: info@vandaagcollectief.nl of bel 06-29 62 60 24

Acties

Zonior - de senioren zorgpolis van 2016

VandaagCollectief maakt zich al een aantal jaren sterk voor een zorgverzekering voor senioren. Natuurlijk is de basispolis overal hetzelfde, maar het verschil zou gemaakt kunnen worden met een hele goede aanvullende verzekering. En dat is nu eindelijk gelukt.

Voor de media-aandacht tekent Senior Publications Nederland BV, onder andere uitgever van Plus Magazine, het grootste maandblad van Nederland. In het Plus Magazine dat verschijnt op 20 november 2015 en op 18 december 2016 wordt uitgebreid aandacht besteed aan Zonior. Ook op de balies van Mediq ligt een Plus-special, met daarin ruim aandacht voor Zonior. De diverse online-activiteiten van Senior Publications Nederland zullen ook informatie opnemen over Zonior. En als klap op de vuurpijl zal Myrna Goosens aandacht schenken aan Zonior tijdens Myrna Plus op 8 december, om 16.00 uur op RTL 4.

Met Zonior is een unieke samenwerking ontstaan tussen VandaagCollectief als initiatiefnemer van Zonior, en Senior Publications Nederland als media partner. Aevitae te Heerlen en Eindhoven is als 'fabrikant' nauw betrokken bij Zonior. Zonder de flexibiliteit van Aevitae was Zonior waarschijnlijk niet mogelijk geweest. De technisch ririsodrager is VGZ. 

Meer weten? Bel Zonior op 088-3535700