VandaagCollectief mail naar: info@vandaagcollectief.nl of bel 06-29 62 60 24

Acties

Over ons

VandaagCollectief is een jong initiatief, opgezet door ervaren professionals. Enerzijds omdat we vinden dat verzekeraars traag zijn en vooral niet luisteren naar de klant, anderzijds omdat we heel veel signalen krijgen van bedrijven en consumenten dat ze andere producten en diensten willen. Tegen lagere premies. Dat hebben we goed onthouden.

VandaagCollectief combineert het beste van twee werelden om u en uw mensen te voorzien van de juiste zorgverzekering. We bieden u de degelijkheid van grote zorgverzekeraars met de flexibiliteit van VandaagCollectief. Wij noemen onszelf een ‘commerciële zorgvolmacht’. Omdat bedrijven als VGZ en Turien ons als eerste hebben toevertrouwd rechtsreeks met bedrijven - u dus - te onderhandelen over de voorwaarden en premies van de collectieve zorgverzekering.

VandaagCollectief gaat niet voor alle ankers liggen. VandaagCollectief houdt zich slechts met één ding bezig: collectieve zorgverzekering. En dat is uniek in Nederland.

Wat betekent dit voor u?

Simpel: u krijgt de aandacht, service en kwaliteit van een relatief kleine organisatie, en u krijgt de prijzen van de allergrootste zorgverzekeraar. Dus de beste zorgverzekering tegen de laagste prijs. Slechts een telefoontje is nodig om u te laten overtuigen. Of een mail naar info@vandaagcollectief.nl.

Maar er is meer. VandaagCollectief levert elk jaar een uitgebreide managementrapportage aan haar bedrijfsmatige klanten. Die rapportage laat u zien welke zorgelementen uw personeel ‘consumeert’, en hoe die cijfers zich verhouden tot klanten in vergelijkbare regio’s. Daarmee heeft u informatie in handen waarmee uw verzuimverzekeraar en/of arbodienst zeer gericht aan ziekteverzuim kan werken. En dat kan uw organisatie veel geld besparen. Daarnaast krijgt iedere zakelijke relatie elk jaar een overzicht van de sterke en minder sterke punten van de meeste zorgverzekeraars in Nederland. Handig, als er keuzes gemaakt moeten worden.