VandaagCollectief mail naar: info@vandaagcollectief.nl of bel 06-29 62 60 24

Acties

Zonior: de eerste echte zorgverzekering voor senioren!

Een goede zorgverzekering is voor iedereen belangrijk. Zeker wanneer we een dagje ouder worden en onze zorgwensen veranderen. ZONIOR zorgverzekering geeft u de zekerheid dat die zorg wordt vergoed. 

Basisverzekering

In Nederland is de basisverzekering verplicht. Hiermee wordt zorg vergoed die medisch noodzakelijk is. De overheid bepaalt welke vergoedingen er in de basisverzekering zitten. ZONIOR is een restitutie zorgverzekering, waarbij u de vrijheid heeft om uw zorgaanbieder te kiezen.

Aanvullende verzekering

Niet alle zorg is opgenomen in de basisverzekering. Een goede aanvullende zorgverzekering is daarom belangrijk. Plus Magazine heeft op basis van een groot onderzoek onder duizenden lezers een passende aanvullende verzekering samengesteld. Aan de hand van de resultaten van het onderzoek zijn in de aanvullende verzekering de belangrijkste vergoedingen opgenomen, zoals extra fysiotherapie, brillen en contactlenzen, rijbewijskeuring, preventief onderzoek en extra mantelzorg. Met deze aanvullende verzekering bent u altijd verzekerd van goede zorg in de toekomst.